OIM Orthopedie gaat voor jou!

Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen.


In heel Nederland

Wij zijn in heel Nederland actief met onze kwalitatief hoogstaande producten en dienstverlening. Dit doen wij in het hele land onder de naam OIM Orthopedie. De afkorting OIM staat voor Orthopedische Instrumentmakerij. Naast 21 vestigingen door heel Nederland waar wij onze klanten ontvangen, hebben wij een productie-unit orthopedische schoenen en voetbedden in Beilen en een hoofdkantoor in Assen. In Noordwijkerhout hebben wij een expertisecentrum voor orthesiologie onder de naam Noppe Orthopedie.

Neem contact op of bel 0599-453900

Onze ambitie

De beste, snelste en meest toonaangevende speler zijn in de orthopedische markt: dat is onze ambitie. Omdat we daarmee onze droom kunnen verwezenlijken: een samenleving waaraan iedereen zo goed mogelijk kan deelnemen. Ongeacht zijn of haar beperking in lichamelijke mobiliteit. OIM Orthopedie gaat voor jou!

Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 300 medewerkers jaarlijks meer dan 46.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.

Maak direct een afspraak

Oostersingel 28
9541 BK Vlagtwedde
0599-453900

Medicijnen bestellen