Spreekuren

Dokter Vlagtwedde

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact.

Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. Uitslagen van lab en foto kunt u via de assistente opvragen.

Afspraak maken

Van 8-12 uur kunt u bellen met 0599-453900 om een afspraak te maken voor het spreekuur. Ook kunt u een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. De assistente regelt dan voor u dat u teruggebeld wordt door de huisarts.

Thuisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Omdat de onderzoek- en behandelmogelijkheden in de praktijk beter zijn, verzoeken we u, indien mogelijk, naar het spreekuur te komen.

Maak direct een afspraak

Oostersingel 28
9541 BK Vlagtwedde
0599-453900