Diëtist Stoffien Wisman

Voeding is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is niet voor niets één van onze drie basisbehoeftes. Goede voeding levert alle voedingsstoffen, vitamines en mineralen die ons lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Als de voeding niet goed in balans is kunnen we hier hinder van ondervinden. Zo kan een tekort aan calcium bijvoorbeeld botontkalking veroorzaken of een tekort aan ijzer bloedarmoede.

Mijn naam is Stoffien Wisman, woonachtig in Vlagtwedde. Sinds 2010 jaar ben ik diëtist. Ik houd spreekuur bij huisartsenpraktijk Raupp op dinsdagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend.  In 2009 heb ik mijn studie voeding en diëtetiek afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen.  Begin 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in Winschoten en Wedde, genaamd Diëtistenpraktijk Stoffien Wisman. Het is fijn dat ik kan werken in mijn eigen woonplaats. De grote voordelen van werken binnen een huisartsenpraktijk zijn kortere lijnen en laagdrempelig overleg met de zorgverleners wat de zorg ten goede komt. 

Neem contact op of bel 06-25352172

Voeding is nodig om gezond te blijven.

Uiteraard eten we ook omdat het lekker is of omdat het ons gezelligheid of troost biedt. Voeding vervult vele functies. Naast de voeding zijn er meerdere factoren die invloed hebben op onze gezondheid. Denk aan voldoende beweging, niet roken, adequaat medicijngebruik enzovoort. Wanneer er sprake is van ziekte of een gezondheidsprobleem is het soms noodzakelijk uw leefstijl en dus ook uw eetpatroon daarop aan te passen. Vindt u het lastig hier een balans in te vinden? Als diëtist kan ik u hierbij helpen.

Spreekuur: dinsdagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend.

Afspraken: voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact met mij opnemen: telefonisch op 06-25352172, via e-mail  info@stoffien.nl of u kunt het contactformulier invullen op mijn website www.stoffien.nl

Maak direct een afspraak

Oostersingel 28
9541 BK Vlagtwedde
0599-453900

Medicijnen bestellen