Apotheek Vlagtwedde

Apotheek in Vlagtwedde nodig? Onze huisartsenpraktijk heeft een eigen apotheek en daarnaast kan ons team u helpen bij het maken van de juiste keuzes in uw gezondheid. Wij zijn er om u goed te helpen. Bij een eerste uitgifte van medicatie of pufjes kunt u extra uitleg krijgen in de praktijk. Daarnaast krijgt u een bijsluiter mee waarin informatie staat over de werking en de mogelijke bijwerkingen van uw geneesmiddel. Op het etiket staan de belangrijkste punten voor het gebruik: wanneer, hoe vaak en op welke wijze u het geneesmiddel moet innemen. Het op de juiste wijze innemen van uw medicatie is van groot belang voor het slagen van de voorgeschreven therapie. Daarom bent u bij huisartsenpraktijk Raupp ook aan het juiste adres als uw apotheek in Vlagtwedde, Bourtange, Veelerveen en omstreken.

Apotheek Vlagtwedde

Afhalen apotheek Vlagtwedde

De apotheek in Vlagtwedde is voor afhalen van medicijnen geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

Medicijnen die tijdens het spreekuur worden voorgeschreven kunt u meteen meenemen, indien deze voorradig zijn. Een recept van de specialist, tandarts of verloskundige kunt u het beste direct inleveren.

Voor het bestellen van herhalingsmedicijnen bestaan de volgende mogelijkheden:

  1. Via de herhalingsmodule op deze website (zie kopje herhaalrecept module)

U moet zich eenmalig registreren en daarna kunt u op eenvoudige wijze uw chronische medicatie herhalen.

  • De receptenlijn: 0599-453902
  • De fax: 0599-453904
  • E-mail: assistenteraupp@ezorg.nl
  • De van de verpakkingen afgeknipte etiketten in de blauwe bus in de hal deponeren.

De receptenlijn, de fax en het internet staan 24 uur per dag tot uw beschikking.

Let op

Herhalingsmedicijnen die zijn aangevraagd, kunnen na 3 werkdagen gehaald worden tussen 13:00 en 17:00 uur. Voor zowel u als voor de assistente is het plezierig wanneer u, bij gebruik van meerdere soorten, de herhalingsmedicjinen zoveel mogelijk tegelijk bestelt. Alvast bedankt.

Bezorgservice

Indien u niet in staat bent om zelf uw baxter op te halen bij de apotheek, neem dan contact op met de praktijk. Samen kunnen we kijken naar een passende oplossing. Indien nodig kunt u de baxter gratis door ons laten bezorgen.

Harma Waalkens bezorgt de medicijnen op vrijdag van 17:00-21:00.

Maak direct een afspraak

Oostersingel 28
9541 BK Vlagtwedde
0599-453900