Huisarts gezocht?

Een betrouwbare en goede huisarts gezocht? Huisartsenpraktijk Raupp biedt de beste huisartsenzorg in Vlagtwedde en omstreken. Ook wanneer u in, of in de omgeving van, Bourtange of Veelerveen woont staan wij voor u klaar. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en dit dragen wij dagelijks uit naar onze patiënten. Wilt u ook hoogstaande huisartsenzorg ontvangen in de omgeving van Vlagtwedde? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via de mail of per telefoon. Onderstaand kunt u verder kennismaken met onze werkwijze en huisartsen. 

Team van Huisartsenpraktijk Raupp

Het team van apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Raupp staat voor betrouwbare, laagdrempelige, moderne en kwalitatief hoogstaande huisartsenzorg. De basis van onze zorg is een goede vertrouwensrelatie tussen het team en de patiënt. Voor het creëren van zo’n vertrouwensrelatie is het van belang dat de patiënt door ons gehoord wordt op het moment dat er een beroep op ons wordt gedaan. Een kundige huisarts gezocht waar u tevens een vertrouwensrelatie mee op kunt bouwen? Onze huisartsen staan voor u klaar. 

 huisarts gezocht

 

Huisarts Raupp

Dokter Gudrun Raupp (1977) is na haar afstuderen enkele jaren werkzaam geweest als huisarts in Odijk .

Tevens was zij verbonden als docent aan de huisartsenopleiding van het  Universitair Medisch Centrum Utrecht. 

Sinds 2009 is zij met veel plezier  werkzaam  als apotheekhoudend huisarts in Vlagtwedde. Dokter Raupp is getrouwd, heeft 3 kinderen en woont in Vlagtwedde.

U kunt direct contact opnemen met huisarts Raupp op raupp@ezorg.nl

BIG-nr: 19061245701

Maak direct een afspraak

Oostersingel 28
9541 BK Vlagtwedde
0599-453900