Huisarts in opleiding

Na ruim 2 jaar werkzaam te zijn geweest als basisarts, mag ik hier bij huisartsenpraktijk Raupp beginnen met de opleiding huisartsgeneeskunde. Na te zijn opgegroeid in het dorp Appelscha, heb ik de Friese provincie ingeruild om te studeren in de stad Groningen. Ondanks dat ik al ruim 10 jaar in de stad Groningen woon, moet ik bekennen dat ik nauwelijks de provincie in ben geweest. Ik kijk er dan ook echt naar uit om hier in Vlagtwedde met mijn opleiding te beginnen.

Werken in een huisartsenpraktijk in een dorp heeft mij altijd meer aangesproken. Desondanks hou ik ontzettend van de stad Groningen en het leven in het noorden van Nederland. Bovendien ben ik 5 maanden geleden in deze stad trotse vader geworden van mijn eerste zoon, Jorik. Mocht ik u om welke reden dan ook treffen in de praktijk, ik laat graag foto’s van hem zien!

Per 1 september begin ik aan de opleiding, dus vanaf dat moment zult u mij ongetwijfeld met regelmaat door het dorp Vlagtwedde zien rijden. Ik kan in iedergeval niet wachten om met de opleiding te starten!

Met vriendelijke groet,

Ronald Hoogenberg

Geplaatst op

Meer nieuws

Maak direct een afspraak

Oostersingel 28
9541 BK Vlagtwedde
0599-453900

Medicijnen bestellen